Полиција већ четири дана интензивно трага за оцем из пакла са Звездаре. Док траје потрага за њим, његова ћеркица која је преживела пакао опоравља се у болници.

Несрећно дете живело је и спавало годинама у ђубрету, у кади, затворена у стану. Дана није видела. За то време, њен отац глумио је инфлуенсера на друштвеним мрежама. Хвалио се вожњама кроз град са другарима. О девојчици за то време нико није бринуо.

Снимци које је Пашајлић објављивао на свом Јутјуб каналу, сада буде додатну језу, јер овај отац из пакла снимао се у кади у којем је његово дете спавало. Снимао је језиве сцене из подрума, затрпаног намештајем, али и изметом.

Подсетимо, полиција је данас објавила фотографију Уроша Пашајлића за којим се интензивно трага. Он се сумњичи да је извршио кривична дела насиље у породици, запуштање и злостављање малолетног лица и кршење породичних обавеза.

- Молимо грађане уколико га препознају са фотографије или имају било какве информације о његовом кретању обавесте полицију на број телефона 192 или 011/2751-630 - наводе у МУП.

Фото: МУП

 

Како је "Блиц" раније објавио, девојчица (8) коју је Пашајлић до пре три дана годинама држао заточену у стану, као роба, била је у веома тешком стању када ју је нашла полиција. Како сазнаје "Блиц", дете је по доласку у болницу било дехидрирано, изгладнело и запуштено, а када су је видели сви дежурни доктори су - заплакали.

Језив случај злостављања детета откривен је када је Београђанка И. Л. пријавила полицијској станици Палилула да ју је муж Пашајлић брутално тукао, као и да већ дуже време држи своју ћеркицу као роба.

Фото: Новости

 

Фото: Новости

 

Жена је имала видљиве повреде, а према првим информацијама изјавила је да ју је невенчани супруг главом ударио у нос и да је тако задобила прелом.

- Она је испричала да ју је ударио главом у главу и да мисли да јој је сломио нос. Тада је испричала и да он држи ћеркицу од осам година годинама затворену у стану на Звездари. Ћеркицу је, како је навела И. Л, осумњичени добио у браку са другом женом - каже извор.

БОНУС ВИДЕО:

У ПИКАПУ СТРАДАЛЕ ДВЕ ОСОБЕ: Први снимци са места тешке саобраћајне несреће код Никшића

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".