Naime, on je viđen kako se "muva" oko zgrade u komšiluku, pokušavajući da izvidi teren i eventualno otkrije policijsku zasedu oko stana u kome je držao zatočenu osmogodišnju ćerku.

Koliko god se krio, nije uspeo da se sakrije, jer ga je uočila komšinica, koja je bila zgrožena saznanjem da se u njenom komšiluku gotovo neopaženo godinama odvijala teška drama, zanemarivanja i zlostavljanja deteta, piše Informer.

Pored toga, automobil je ostavio parkiran ispred zgrade.

Foto: Društvene mreže

 

Slično su rekli stanari zgrade i za Kurir. Komšije tvrde da je Pašajlić sinoć oko ponoći viđen u ulazu koji je prekoputa sa zadnje strane.

Foto: Novosti

 

Foto: Novosti

 

- Kad su se upalila svetla istrčao je iz ulaza jer je komšija izašao da prošeta psa.

Podsećamo, Uroš Pašajlić nalazi se u bekstvu od petka, kada ga je partnerka I.L. prijavila za nasilje nad njom i otkrila da on svoju ćerku godinama drži zarobljenu u stanu. Da stvar bude još gora, Uroš je sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama.

Foto: Društvene mreže

 

Policija je danas objavila fotografiju Uroša Pašajlića za kojim se intenzivno traga. On se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

- Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 - navode u MUP.

Foto: MUP

 

BONUS VIDEO: 

VATRENA STIHIJA U NIŠU: Požar odneo jedan život

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".