Откако се појавио на великој сцени у емисији "Звезде Гранда", певач Милан Станковић не престаје да скреће пажњу на себе, прво тада необичним стајлингом и изблајханом косом, а касније својом везом са певачицом Радом Манојловић, те својим избором да смисао живота пронађе у манастирима које је посећивао.

Многи нагађају да се певач замонашио, док други тврде да је само одлучио да се одмори од јавног живота и скроз повуче, а истина је негде између.

Фото: АТА имагес

 

Живот Милана Станковића никада није био лак, а мало је позната чињеница да је певачев отац убио колегу с посла пре више од 30 година, због чега је осуђен на вишегодишњу затворску казну.

После пет година издржавања робије он је преминуо под неразјашњеним околностима. Породици је јављено да је погинуо тако што је пао са скеле, али они ни данас у то не верују.

Милан је на почетку своје каријере причао о овоме, за њега болном периоду и тада је изјавио како сумња у званичну верзију да му је отац погинуо у затвору.

- Имао сам само пет месеци када је мој отац отишао у затвор. Зато га се и не сећам, али кроз главу ми пролазе слике из посета. Никада нисам имао осећај да имам тату, већ неког течу кога сам повремено виђао. Мој отац је због неког дуга убио извесног човека с којим је радио у пекари. После пет и по година саопштили су нам да је пао са скеле и погинуо, али не верујем у то. Мислим да се ради о крвној освети - рекао је Станковић тада и додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/ milanstankovic

 

- Не знам какав бих био да сам растао уз оца, али одувек сам се осећао инфериорно. Када бих у друштву рекао да немам тату, изазвао бих сажаљење. Као да сам ја крив што је то тако. Најтеже су ми пала писма која је слао из затвора. Једном сам их случајно нашао и био сам потпуно изгубљен. Знао сам да га не могу вратити. Осетио сам колико му је свако писмо другачије, у неким се препознавао очај, понекад оптимизам. Мама ме је, упркос свему, издржавала и борила се за мене и сестру. Радила је у трафици, пеглала, чистила по кућама. Често је позајмљивала новац - изјавио је Станковић пре више од десет година за "Курир".

(Курир/Блиц)

БОНУС ВИДЕО: