- Волела сам ожењеног човека и у чему је проблем. Све ствари се превазиђу, али је јако битно да признате емоцију, да је живите и осетите, како бисте могли да не правите глупост у свом животу и наставити да идете даље. Уствари, морам да се исправим, нисам волела ожењеног, него заузетог - рекла је певачица.

Певачица поред музике и глуме, обожава и писање, а сада је открила да је таленат за уметност наследила од оца.

- Тата је јако велики уметник, али му је деда на неки начин срушио снове. Где ћеш ти једном Црногорцу да споменеш, да желиш да упишеш глуму. Остао је заробљен велики уметник у њему. Воли да пише, слика и свира гитару. На њега сам наследила тај таленат и у последње време и ја сам почела да пишем, али поезију.

Фото: АТА имагес

 

Милена Ћеранић била је учесница ријалитија "Фарма" заједно са тадашњим момком Немањом Стевановићем, ипак, ријалити јој није остао у добром сећању.

- Ја сам у том ријалитију била осуђена што сам псовала. Бритког сам језика, иако не волим тај део себе. Једино у животу због чега се кајем, што сам се правдала људима, када сам изашла са „Фарме“, јер сам мислила да су тада челни људи моје издавачке куће, наводно били на мојој ствари, а испоставило се супротно. Ипак, са свима из Гранда сам у добрим односима, са Сашом Поповићем се јако лепо поздравим, једино о Жики немам лепо мишљење, јер је у том периоду износио неке гнусне ствари о мени и мом моралу, али смо се на крају сви уверили да је лагао – рекла је Милена и открила, како реагује на издају блиских људи.

Фото: АТА имагес

 

- У једном периоду сам осећала неку врсту мржње, али једноставно мораш да опростиш да би имао мир у себи. У најгорим тренуцима, када сам се најгоре осећала због тих људи, дала сам задатак себи да сваки пут, када осетим лоше нешто према тим људима, одем у цркву и упалим им свећу за здравље. То сам радила пуне три године. Када сам се решила тих лоших осећаја, ја сам продисала и почела сам да осећам своју срећу. Више нисам осећала ништа према тим људима. Ја им од срца желим сву срећу – каже певачица.

Милена је за крај прокоментарисала и представника Србије на песми Евровизије, Лука Блека:

- Нисам чула песму, али нисам ни љубитељ концептуалне уметности, јер мени је у томе увек нешто мрачно. Немам жељу ни да је чујем – закључила је Милена Ћеранић гостујући на "К1".

БОНУС ВИДЕО: