- Био сам с колегама на гостовању у Пољској, у Варшави. Немачке марке и америчке доларе смо мењали на улици у центру града за злоте. Такво је време било - почео је глумац причу.

- Упознали смо спонтано човека који нам је предложио да среди да заменимо новац. Врло брзо се појавила екипа. Ушли смо у хаустор, где смо заменили новац. Дао сам му паре, а он ми је дао папир замотан, а деловало је као да су новчанице. Класична превара. Вратили смо се у хотел, целу ноћ нисам могао да се смирим - испричао је Лека и додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/К1 Телевизија

 

- У пет ујутру сам отишао на оно место где смо заменили паре. Чекао сам га и дочекао. Пребио сам и њега и све остале који су били с њим. Зграбио сам га за кожну јакну и почео да дозивам полицију. У једном тренутку ми је побегао. Сустигао сам га и ударио тако да је пао као лист. Тада сам се први пут уплашио јер сам мислио да сам претерао. Тражио сам му да врати паре. Стигла је полиција и одвела нас у станицу. Тамо сам провео два дана. Полиција ме је проверавала, мислили су да сам неки српски агент. Кад сам се вратио у Београд, случај се није решио. После ми је стигло обавештење да је тај ослобођен због недостатка доказа. Био сам понижен и покраден и то ме је дотукло - рекао је глумац.

БОНУС ВИДЕО: