Један од највећих хитова у каријери Ане Николић јесте песма "Милион долара" са истоименог албума из 2013. године. Ову песму снимила је са колегиницом Николијом Јовановић.

Ана је ову песму, која је и дан-данас веома слушана, најпре планирала да сними са хрватском колегиницом Северином Вучковић, која је недавно уживала и на њеном наступу у Загребу, где је била и једна од највеселијих гошћи. Ипак, до ове сарадње није дошло јер Северина тада није желела да је сними, а касније се због те своје одлуке и покајала.

Ову информацију потврдила је и сама Ана, која не искључује могућност снимања дуета са Севе у будућности.

Фото: АТА имагес

 

 

- Северина и ја смо разговарале о тој сарадњи још пре десет година, можда и мало мање. Али, то је тада била једна песма која је била мало незгодна за њу у том тренутку и њој је јако криво што то није снимила. То је песма "Милион долара". Не би можда била у том реп фазону скроз, али ето... Није могла тад да пева баш ту песму. Ја сам је разумела, али свакако има увек места причи за неку сарадњу. Што да не? - рекла је Ана гостујући на једном хрватском радију.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Подсетимо, што се тиче сарадње са ћерком Весне Змијанац, Ана је пре десет година рекла да је више него задовољна што је изабрала баш Николију за овај дует, будући да ју је њен стил подсетио на реп деонице америчке реперке Ники Минаж.

- Тако смо и дошле до сарадње, јер сам у студију у којем ја снимам чула неке њене реп деонице на енглеском које је певала. Тада сам схватила да једино ко то може од жена да уради у овој мојој песми на просторима Балкана апсолутно је Николија - рекла је тада Николићева.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".