Алка Вуица (61) признала је да јој због једног мушкарца са којим је давно била у емотивној вези, а који је данас у браку, и сада срце заигра.

Фото: АТА имагес

 

 

- Можда је то била моја карма, да немам срећну љубав како бих могла да напишем све ове песме, можда је бог тако одлучио за мене, можда сам ја крива, можда сам превише хтела, тражила...Немам појма - рекла је певачица и истакла шта би урадила другачије да може да се врати уназад.

- Данас с овом дистанцом неке ствари би сигурно урадила другачије. Рецимо, одмах би се удала за своју прву љубав из школских дана. Дан-данас кад га видим затитрам. Он о томе појма нема. Ожењен је и има скоро већ и унуке, добри смо пријатељи - признала је Алка Вуица у "Специал Хаппy Схоw-у - и признала да у љубави није одважна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

- Уопште нисам храбра у односима с фрајерима, с њима сам увек срамежљива. Кад су фрајери у питању онда сам старомодна. Заговаратељица истине, али не под сваку цену. Никада превару не треба признати, поготово ако није битна - додала је.

- Сматрам да истина није добра ако ће некога да повреди. Зашто ћеш признавати превару, да некога повредиш? Ја не бих признала нити бих хтела да мени неко призна - рекла је Алка и нашалила се да не постоји жена која је довољно добра за њеног сина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

- Верујем да нас бог тако воли онако како мајке воле своју децу. То како жена ствара живот и како се он рађа у њој то је нешто посебно. Не постоји довољно добра жена за мога сина - закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: