Иако нерадо свој приватни живот дели са јавношћу, певачица Марина Тадић је приликом гостовања у једној емисији отворила душу и испричала како је изгледала њена борба са анксиозношћу.

- Имала сам проблем са дисајним путевима, али када сам ушла у причу са докторком схватила је да су емоције узрок таквог стања. Те емоције су биле заробљење дубоко у детињству. Мој приступ људима ме је највише оптерећивао јер сам морала да о свима бринем.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам била та која је мама свима. Тада сам отишла на терапију, чувени гешталд, који ми је много помогао. Од тада говорим људима да морају више да говоре о себи и својим проблемима, јер код нас се углавном не говори о томе - признала је певачица.

Марина је објаснила које симптоме је имала и како је превазишла стање анксиозности.

- Нисам имала тај панични напад. Мени се дешавало да мислим да лудим. То сам приписивала људима, јер у једном тренутку ви сте толико преплављени људима да вас они “поједу”. Мени је то највише сметало. Ја сам велики “упијач”. Милијарду људи око мене и ја упијам и негативну и позитивну енергију. Дођем кући и видим да то није моје, свесна сам да то није моја енергија. Имала сам проблеме и на наступима – рекла је Марина и додала:

Фото: Н. Фифић

 

- Видим некога и помислим да је тужан, и онда сам мислила да је тужан због мене, да му се не свиђа како ја певам. И онда сам присвајала сву енергију тих људи. Кући сам долазила тотално сломљена. Приписивала сам то себи и питала се шта сам ја то погрешно урадила, али научила сам разне вежбе уз помоћ којих сам то превазишла то стање.

БОНУС ВИДЕО: