Iako nerado svoj privatni život deli sa javnošću, pevačica Marina Tadić je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otvorila dušu i ispričala kako je izgledala njena borba sa anksioznošću.

- Imala sam problem sa disajnim putevima, ali kada sam ušla u priču sa doktorkom shvatila je da su emocije uzrok takvog stanja. Te emocije su bile zarobljenje duboko u detinjstvu. Moj pristup ljudima me je najviše opterećivao jer sam morala da o svima brinem.

Foto: ATA images

 

- Ja sam bila ta koja je mama svima. Tada sam otišla na terapiju, čuveni geštald, koji mi je mnogo pomogao. Od tada govorim ljudima da moraju više da govore o sebi i svojim problemima, jer kod nas se uglavnom ne govori o tome - priznala je pevačica.

Marina je objasnila koje simptome je imala i kako je prevazišla stanje anksioznosti.

- Nisam imala taj panični napad. Meni se dešavalo da mislim da ludim. To sam pripisivala ljudima, jer u jednom trenutku vi ste toliko preplavljeni ljudima da vas oni “pojedu”. Meni je to najviše smetalo. Ja sam veliki “upijač”. Milijardu ljudi oko mene i ja upijam i negativnu i pozitivnu energiju. Dođem kući i vidim da to nije moje, svesna sam da to nije moja energija. Imala sam probleme i na nastupima – rekla je Marina i dodala:

Foto: N. Fifić

 

- Vidim nekoga i pomislim da je tužan, i onda sam mislila da je tužan zbog mene, da mu se ne sviđa kako ja pevam. I onda sam prisvajala svu energiju tih ljudi. Kući sam dolazila totalno slomljena. Pripisivala sam to sebi i pitala se šta sam ja to pogrešno uradila, ali naučila sam razne vežbe uz pomoć kojih sam to prevazišla to stanje.

BONUS VIDEO: