- Ко је Кристијан Голубовић? Ко је то? Стварно, немам појма ко је, нити ме такви људи занимају. Можда сам га два три пута видео кад је кева гледала "Фарму", или кад је другарица читала новине "Скандал" тако да је глупо да трошимо време. Да је ММА борац, ја бих знао за њега - рекао је Џакић у гостовању на телевизији Балкан Инфо.

Кристијан је у то време био у ријалити програмима, а сада је решио да одговори на прозивке.

- Једном ме је код вас у емисји прозвао неки Џакић, ММА борац, па је изјавио "Ко је тај Кристијан", као подругљиво нисам ја ММА борац? Па, добро брате, ја имам 1.000 уличних туча, те кимуре, имуре и ти потези, се науче за 10 тренинга, али не знам да ли си ти научио кад те пет Шиптара избоде шаберима разних величина, са испаднутим цревима, да им гризеш гркљан и да им вадиш очи? Ево ја кажем да он то није ни видео у животу. Зато бави се дечко спортом и немој да прозиваш, јер не ваља то што радите. Данас, сутра, ћемо се срести на некој манифестацији спортској, па ће бити туц, муц.

- Разумем да си ми паралелан, да сам видео неку грдосију, која има анимозитет према мени, па ме прозове, па да неки меч да организујемо. Да видиш колико ја нисам ММА борац, а колико ти јеси. Можда ја нисам ММА борац, нити се предсатављам тако. Ја узмем кићановића, узмем 250.000 евра, да ме такав као он 5 пута удари у главу и није ми ништа, као са Шиптаром у Линцу. А они цео живот избише им и оно мало мозга из главе, а 300 до 500 евра узму за меч. То је срамота. Ја сам церемонијал мајстор, ја сам марка, е тај сам ја! Пошто не знаш ко сам, ево ја да ти кажем. Ја сам Кристијан Александар Голубовић, 50 година непобедив на улици, београдског асфалта. Непобедив. Тврдим. Без тегова без анаболика без таблета.

- И даље се борим, сам са собом, никад за државу, никад за мурију, никад за неку екипу. Ја сам екипа. А могу и сад једно 100 клинаца да окупим да ураде шта хоћеш. Никад то не бих урадио нити је такво време, али не могу да забраним некоме да оде и да му избије и друго око, што је рекао "Шта тај Кристијан, ко је он".

- Не знам чему потреба људима да се појаве јавно и да причају о људима. А шта да се нађемо негде, у мраку у подруму. Шта онда, и узмем говњиву мотку и кажћм "Јел знаш ти мене"? Шта ће да каже "Ја сам опасан мангуп, ја сам ММА борац, ја се тебе не бојим"? Е па неће. Ево ја му гарантујем да неће, и да се није родио онај ко би се нашао самном у очи а да се није уплашио за себе, за живот, за породицу.

- Јер кад се не плашите, кад два овна рокају један на другог онда отпадају кости, крваримо, потрес мозга, болнице, гробнице затвори, зна се како иде. Ако ти ниси у том свету, што прозиваш човека, што изазиваш судбину - поручио је Кристијан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".