- Колико год чврсто да стојим распадам се, тешко ми је. Не могу да удовољим а трудим се на све начине. Опраштам му све. Он мени у почетку везе поставља ултиматуме и да тражи да бирам речи према Дејану - говорила је Далила.

- Ја сам крив и осећам се крив... Јуче кад сам рекао да треба да се одаљим, ломила је стакла, а сад ово прича - рекао је Цар.

- Ништа овако ћемо, нисам добро, завршићу овај однос. Колико год да ми је тешко, преболећу, остаћу сама а он нек бира свој пут. Најбоље ми је да будем сама од вечерас. Не могу да стрепим да ли ја могу да причам са неким, дошла сам овде да се борим. Човек ме од почетка назива лажовом, говори ми да пушим ово пушим оно, нуди мене коме стигне. Још једна моја грешка. Ја сам себи допустила највећу глупост - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Треба да будеш свестан да се у Задрузи десио крах брака и да је нормално да то све сада занима и да ћемо ми постављати питања - рекао је Дарко.

- Чињеница је да Дејан нема везе са нама - убацила се Далила.

- Сад ћу изнети свој суд. Сад ћу причати и о Дејану и о целој ситуацији. Моје мишљење је да та вансеријска љубав коју он осећа према Далили, горе је да он ово прича у овом моменту него било која ружна реч коју јој каже. Сматрам да Дејан пуно отежава Далили у неким ситуацијама, са неким речима које је изговорио. Исто тако, кад си мангуп и правиш сра*а, устани па реци. Није она четири године ишла свугде и радила шта је хтела, а он је чекао на каучу. Затекнем је да, као да му пребаци и то су неке ситуације које мени сметају - рекао је Филип, па га је Далила прекинула:

Фото:Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Човек се враћа на Сандру Решић и на алкохол. Константно се враћа на неке ствари које су биле пре неколико дана. Рекла сам, да сам завршила брак и да ми се он допао. Ја стварно не знам шта овај човек хоће од мене. Кад будеш схватио шта сам ја урадила за тебе, тада ће ти бити све јасно - урлала је Далила.

- Она лаже и маже. Кад сам ја њој пребацивао нешто за те осећаје и да тог човека треба да мрзи? Не можеш ти овде доћи и рећи како само Филип замера. Замерио сам јој злу намеру, злу крв и злу реч. Замерам кад му отежаш ситуацију и ту свађу. Сваки упућен поглед или погрешан поглед или реч има своје значење. Имам ја своју главу у ових 29 година. Што се тиче те ситуације, имам осећај да оа индиректно пребаци. Волео бих да каже оно што и мени каже под покривачем, а то је да је завршила овај однос. Разумем и ја неке ствари. Видео сам ја шта је она мени замеирла, све је то мени јасно. Ја сам сигуран да би овај момак био топ у претходних месец дана, да није њених излагања. Јесте, болесно сам љубоморан, јесте и то - наставио је Филип.

Филип је после ове расправе наставио да одговарао на питања, а Далила је одбијала да се врати у емисију. Она је седела код Хотела, па је том приликом устала и почела да ломи и да удара у зидове Хотела и говори да ће напустити ријалити и да нико не може да је заустави.

Како ће се овај однос одвијати, остаје нам да видимо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".