Млада Британи из Северне Каролине жели да буде сигурна када купује месо да није покварено и да за кување узима најквалитетније намирнице. Она је на ТикТоку открила неколико трикова како да изаберете свеж комад меса, говедину или пилетину за ваш оброк.

-Само мали савет, када купујете месо и видите месо кроз паковање, опипајте да ли је добро- започела је са излагањем својим пратиоцима којих има 25.000. Затим је показала на шта љубитељи меса требају да пазе.

Уколико приметите да у паковању има ваздуха и све је у мехурићима, пожељно је то оставити на полицама. Инсистирала је на томе да ваздух у пластичној амбалажи значи да је месо "пребрзо" променило температуру.

-Увек избегавајте куповину меса чије је паковање овако надувано- саветовала је.

Овај видео има више од 2,5 милиона прегледа за мање од недељу ддана. 

Бројни пратиоци нису могли да верују на који се све начин продаје месо па је неко оставио коментар: "Није нормално што ће и даље стављати то месо породицама за јело."

После тога људи су низали коментаре: "Такође бактерије производе вишак ваздуха као нуспроизвод, што је знак да никако не треба да га купујете", а с тиме се сложила још једна особа: "Моји родитељи су кувари, научио сам ово пре пуно година. Драго ми је да је неко ово јавно поделио".

БОНУС ВИДЕО: