После уграђивања бајпаса, лекари су у протеклих дана пратили његово стање и опоравак, а онда је пуштен из болнице на кучно лечење.

Он се сада појавио у јавности и открио све детаље, па су га у једном моменту преплавиле емоције.

- Нисам осетио од болова ништа. Обично се осети замарање, бол у грудима, ал' код мене ништа! Докторка ме је замолила да одем на скенер и тад сам сазнао да имам крвне судове човека од 80 година. Операција је била 8. фебруара. Тамо сам у болници говорио свима да дођу код мене у емисију, истакао је Пеја.

Фото: АТА имагес

 

 

- Резови су на грудима, на обе ноге... Морам да се враћам некој нормали, ускоро почињем да радим опет. Страх је постојао пре операције, никад нисам имао тако нешто. Свако се боји тако нечег. Кад доживиш инфаркт не знаш где се налазиш. Теби се чини да улазиш у салу здрав. Ја сам ово све изгурао. Сви су били уз мене, родбина, пријатељи, другари, тек сад сам схватио колико сам богат човек, додао је водитељ.

- Рекли су ми да морам што више да се крећем. Био сам послушан. Шта год да су ми рекли ја сам слушао докторе. Сутрадан сам устао из кревета, један дан сам лежао. Овако сам радио, рекао је Пеја и показао покрете, а онда се расплакао.

- То је страшно, тај први пут кад устанеш после свега. Надам се добром сада, рекао је Пеја.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".