Двојица српских младића убијена су у Копенхагену када их је из непознатих разлога напала група младића, а један од њих је био рођак певача Бобана Рајовића.

Рајовић се сада огласио на друштвеној мрежи Инстаграм и упутио последњи поздрав настрадалом момку.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/rajovicboban

 

 

- Пеки! Неке птице никад не полете, а ти си данас полетео, душо драга! Данас са 17 година летиш у Царство небеско. Исто као она птица коју си својевремено пустио из кавеза на слободу јер ти је било жао да буде заробљена. Прерано Пеки, прерано. Кроз живот си летео брзо, али си ипак успео да нас све одушевиш. Успео си да нам свима кроз тако кратак период и тако млад покажеш како се искрено воли, како је лепо чути реч "волим те / јег елскер диг", коју си тако често користио. Боже господе, овај пут си стварно узео најбоље и зато је мајка поносна јер зна да ти је дала правог анђела, а истовремено тужна љута, неутешна и плачна јер је хтела да те има поред себе. Твој Нено ће поносно препричавати твоје враголасте епизоде, али увек с кнедлом у грлу и сузама у очима. Брат Мило ће сваки пут с осмехом помињати твоје име док му душа и срце плачу. У свима нама који смо те знали живећеш заувек и никада нећеш нестати - написао је Рајовић, те додао:

- Пеки, душо драга, лети и само лети заједно с анђелима и не љути се на течу свога, ја ћу певати јер ја певам и кад ми се плаче. Данас ипак нећу певати, данас ћу само плакати. "Фулг флyвер" Пекара мој! Волим те! Твој течо - стоји у певачевој емотивној објави.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".