Снежана је поднела тужбу против Душана Вукадиновића и његове мајке Нате, јер су како је навела искористили медије како би јавно нарушили њен углед.  медија, нанели штету њеном угледу јер су износили неистину о њој. Певачица је тражила да јој исплате 9.500 евра. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online/Zvezde Granda

 

- Законом о кривичном поступку предвиђена казна за увреду је од 40.000 до 100.000, али ако је дело извршено путем медија, онда је казна од 150.000 до 450.000 динара. С обзиром на то да је у овом случају тако било, Снежанин адвокат је у тужби затражио да Душан и његова мајка Ната Ђуришићки плате по 450.000 динара, као и накнаду штету од 200.000. У питању су максималне казне које закон предвиђа. Суд може да усвоји овај предлог у целости или делимично, након што се сагледају све околности и када сви буду дали изјаве - навео је извор.

Снежана је неколико пута истакла да ће се афера мито окончати пред суддом и да ће она доказати да је у целој причи невина.

Подсећања ради, када је Душан испао из даљег такмичења "Звезда Гранда", огласио се за медије и рекао да му је његова менторка Снежана Ђуришић тражила новац како би прошао у следећи круг. Потом је исто то поновила и његова мајка Ната, која је тврдила да јој је певачица лично тражила паре.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: