Pobednica "Zvezda Granda", DŽejla Ramović, otkrila je da su njeni roditelji bili protiv pojavljivanja u istoimenom takmičenju sa pesmom "Tihi ubica".

– Moji su bili protivnici pojavljivanja mene sa pesmom „Tihi ubica" u prvom krugu. Rekli su mi ne i pitali zašto ću to da pevam i ja kažem da mi veruju i da je 100 posto odlična pesma i onda se desio bum i sve je bilo super – ispričala je DŽejla u jednom podkastu u kome je nedavno gostovala.

Foto: ATA images

 

DŽejla je veoma mlada postala popularna, a sada je dala savet svima koji maštaju u bavljenju ovim poslom koji nije ni malo lak.

– Svi koji žele ja mislim da je najbolja opicija takmičenja. Potrebna je želja, volja i naravno odricanja. Ja sam se odrekla mnogo stvari, ali sve zarad mog krajnjeg cilja koje sam imala u tom trenutku – priznaje Ramovićeva koja se prisetila perioda kada je za nju saznao ceo region.

Foto: ATA images

 

– Mogu da kažem da je ljudima u mom gradu bilo blagi šok da se to dešava nekome iz napeg malog gradića. Podržavali su me svim srcem i moji vršnjaci ali niko to nije doživljavao da je tako veliko nikada nismo bili svesni ni oni ni ja i meni je to bilo odlično – rekla je ona.

BONUS VIDEO: