Џејла Рамовић већ неко време иде са једног краја Европе на други будући да студира у Шпанији, а ради широм Балкана.

 

 

- Имам двадесет година, где да журим да се удајем? Рекао ми је Босанац данас: "То су одличне године, таман, удај се, а касније се шваларај!". Генерално не причам са блиским људима о удавању јер ми није приоритет, не размишљам уопште о удаји - истакла је Џејла.

 

 

- Немам за кога, а кад нађем можда ћу и да размислим. То упознавање праве особе треба да се деси на неки другачији начин а не на наступу да упознам некога, није то лако. Немам проблем да ми било ко приђе, само имам став да се неке границе не прелазе, јер нема потребе. Ја сам дошла да радим, а не да се швалерам! (смех).

- Прилазе ми често, али све је до мене. Мислим да ћу тешко да нађем некога кад сам на послу, када певам. Немам ниједан други фокус сем тога да треба наступам и да наступ буде одличан. Видим ја све те погледе, понуде да се изведем на ручак, али ја сам ту на један дан и идем - додала је Рамовићева.

 

 

- Генерално су Шпанци јако ниски. Раније сам имала другачије мишљење, да су као из серија, са дугим косама, извајани, високи… Уопште није тако, једно велико разочарање, тако да ништа од Шпанаца, али нисам ни отишла да тражим Шпанце.

(ТВ Гранд)

БОНУС ВИДЕО: