Колина је о томе говорио после утакмице у којој је Ливерпул са 7:0 победио Манчестер Јунајтед и у којој је било три минута судијске надокнаде, уз по пет замена у оба тима.

- Додата су четири минута - један у првом полувремену и три у другом. Но у другом полувремену постигнуто је шест погодака. Разумем да је тешко схватити одређивање тачног додатног времена при резултату 7:0. Међутим, у неким такмичењима гол-разлика може да буде одлучујућа код поретка, тако да један постигнути гол може да чини разлику - изјавио је Колина.

Колина није искључио могућност увођења "правила милости", као у бејзболу.

- Можда бисмо у будућности могли да размотримо правило да се додатно време на крају утакмице не мора одређивати ако постоји одређена разлика у головима између екипа. Морамо да размотримо шта би била одлука донесена на темељу здравог разума, но свакако би била унутар правила игре - рекао је Колина.

Дарвин Нуњез, Кодy Гакпо и Мохамед Салах постигли су по два поготка за тим тренера Јиргена Клопа, док је један додао Роберто Фирмино. Састав Манчестера, чији је тренер Ерик Тен Хаг, тиме је изједначио најтежи пораз у историји клуба. Идентичним резултатом изгубио је у првенственој утакмици против Волверхемптона давне 1931. године.

БОНУС ВИДЕО: