Један од најбољих голмана пољске Екстракласе Владан Ковачевић са великим задовољством прихватио је позив селектора А тима Драгана Стојковића и требало би ускоро да буде део најбољег тима Србије.

Ковачевић је рођен у Бањалуци. Има 24 године, својевремено је бранио за младу репрезентацију Босне и Херцеговине.

Стандардан је у Ракову, клубу који је лидер шампионата Пољске и већ неко време је на скенеру директора А тима Стевана Стојановића, самим тим и селектора  Драгана Стојковића.

Уколико све буде у реду са папирологијом и од ФИФА на време стигну одговарајућа документа, очекује се да Ковачевић буде на располагању већ у марту кад репрезентацију Србије очекује почетак такмичења у квалификацијама за Европско првенство и утакмице против Литваније у Београду и Црне Горе у Подгорици.

Пре неколико дана одлуку да дрес Немачке замени опремом Србије донео је Лазар Самарџић, а од марта 2021. године и доласка селектора Драгана Стојковића и директора Стевана Стојановића у Фудбалски савез Србије на том списку нових адута налазе се првотимац Црвене звезде Стефан Митровић (Канада), адут шпанске Алмерије Срђан Бабић (Босна и Херцеговина) и чувар мреже Роме Миле Свилар (Белгија).

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".