Kolina je o tome govorio posle utakmice u kojoj je Liverpul sa 7:0 pobedio Mančester Junajted i u kojoj je bilo tri minuta sudijske nadoknade, uz po pet zamena u oba tima.

- Dodata su četiri minuta - jedan u prvom poluvremenu i tri u drugom. No u drugom poluvremenu postignuto je šest pogodaka. Razumem da je teško shvatiti određivanje tačnog dodatnog vremena pri rezultatu 7:0. Međutim, u nekim takmičenjima gol-razlika može da bude odlučujuća kod poretka, tako da jedan postignuti gol može da čini razliku - izjavio je Kolina.

Kolina nije isključio mogućnost uvođenja "pravila milosti", kao u bejzbolu.

- Možda bismo u budućnosti mogli da razmotrimo pravilo da se dodatno vreme na kraju utakmice ne mora određivati ako postoji određena razlika u golovima između ekipa. Moramo da razmotrimo šta bi bila odluka donesena na temelju zdravog razuma, no svakako bi bila unutar pravila igre - rekao je Kolina.

Darvin Nunjez, Kody Gakpo i Mohamed Salah postigli su po dva pogotka za tim trenera Jirgena Klopa, dok je jedan dodao Roberto Firmino. Sastav Mančestera, čiji je trener Erik Ten Hag, time je izjednačio najteži poraz u istoriji kluba. Identičnim rezultatom izgubio je u prvenstvenoj utakmici protiv Volverhemptona davne 1931. godine.

BONUS VIDEO: