Она је са колегом Нешом Твинсом снимила песму, па је свој стајлинг уклопила са њом. 

–Увек испратим што се каже фабулу, радњу. С обзиром да се дует са Нешом Твинсом зове "Само са мном си амазон" мислим да сам на адекватан начин песму испратила стајлингом. Радујем се тој песми, учествовала сам у њеном стварању – објаснила је певачица.

Када су је новинари питали да ли мисли да је амазонка и на естради, певачица је одговорила: 

–Нисам прљав играч, нити сам агресивна. Велики сам борац, али чист играч. Не користим ниске ударце, то бих назвала издржљивошћу и енергијом јер ја заиста радим оно што волим, музика је мој живот. Естрда заиста јесте једна баруштина пуна крокодила, али ја се са њима борим тако што у свом окружењу имам људе вредне пажње. Љубав према музици ми живот чини лепшим. Фурам своју причу и не угрожавам људе – рекла је Павићка.

Фото: АТА имагес

 

Зоранина удаја је годинама медијска тема, па је сада дала коментар и на то: 

-Испричаћу вам један виц. Каже Босанка: "Знате ли ви болан колико су мене молили да се удам? Па ко? Па бабо и мајка" – нашалила се певачица на свој рачун, па додала:

– Имам анимозитет када је тај папир у питању зато што мислим да ни један папир на ово свету не може да сачува љубав. Живала сам са два мушкарца у заједници, нисам бежала од тога. Никада не реци никада, али потпис ми није битан. Битно ми је то неко биће које је у мом животу, а то папир не може да ми сачува. Да може, не би било толико развода. Са друге стране, ако дође до развода ти у том тренутку немаш папиролошку и емотивну врсту малтрертирања – изнела је певачица свој став о браку.

(Грандонлине)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".