Ona je sa kolegom Nešom Tvinsom snimila pesmu, pa je svoj stajling uklopila sa njom. 

–Uvek ispratim što se kaže fabulu, radnju. S obzirom da se duet sa Nešom Tvinsom zove "Samo sa mnom si amazon" mislim da sam na adekvatan način pesmu ispratila stajlingom. Radujem se toj pesmi, učestvovala sam u njenom stvaranju – objasnila je pevačica.

Kada su je novinari pitali da li misli da je amazonka i na estradi, pevačica je odgovorila: 

–Nisam prljav igrač, niti sam agresivna. Veliki sam borac, ali čist igrač. Ne koristim niske udarce, to bih nazvala izdržljivošću i energijom jer ja zaista radim ono što volim, muzika je moj život. Estrda zaista jeste jedna baruština puna krokodila, ali ja se sa njima borim tako što u svom okruženju imam ljude vredne pažnje. LJubav prema muzici mi život čini lepšim. Furam svoju priču i ne ugrožavam ljude – rekla je Pavićka.

Foto: ATA images

 

Zoranina udaja je godinama medijska tema, pa je sada dala komentar i na to: 

-Ispričaću vam jedan vic. Kaže Bosanka: "Znate li vi bolan koliko su mene molili da se udam? Pa ko? Pa babo i majka" – našalila se pevačica na svoj račun, pa dodala:

– Imam animozitet kada je taj papir u pitanju zato što mislim da ni jedan papir na ovo svetu ne može da sačuva ljubav. Živala sam sa dva muškarca u zajednici, nisam bežala od toga. Nikada ne reci nikada, ali potpis mi nije bitan. Bitno mi je to neko biće koje je u mom životu, a to papir ne može da mi sačuva. Da može, ne bi bilo toliko razvoda. Sa druge strane, ako dođe do razvoda ti u tom trenutku nemaš papirološku i emotivnu vrstu maltrertiranja – iznela je pevačica svoj stav o braku.

(Grandonline)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".