Према писању "Информера", певачица већ дуже време има проблем са дотоком крви у срце, па је крајем недеље заказала интервенцију у једној државној болници у Београду.

- Весна се у последње време није осећала добро. Имала је честе аритмије, а и притисак јој је био висок, ишао је и до 250. Зато је заказала преглед, на ком су доктори установили да мора што пре да угради бајпас - започиње причу извор близак певачици.

Он додаје да се Змијанчева уопште није уплашила интервенције на срцу, већ да се потресла због тога што ће морати да откаже наступе.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Весна је лавица, не преза она ни од чега, па ни од операције, која је рутинска. Али тешко јој је пало то што мора да зове газде клубова и саопшти им да у наредна два месеца неће наступати. Она је велики професионалац, па не жели да разочара публику, која жељно ишчекује њене тезге. Иако невољно, ипак је то учинила - прича саговорник.

Када је обавила техничке ствари, Весна је отишла у једну приватну клинику, где је урадила све потребне анализе пред операцију.

- Није желела да чека резултате, јер хоће што пре да се оперише. Ипак, породици је рекла да ће хируршки захват искључиво урадити у државној болници, зато што сматра да су тамо најбољи стручњаци.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".