На представу је дошла и сама Лепа Брена, али и бројни познати, међу којима и бивши хрватски председник Стипе Месић, који је изјавио да "више ништа није било исто када се она појавила".

- Одмах је постала звезда, извукла је хармоникаше из опскурних ресторана на телевизију и домаће топ листе. Она је музичку сцену Југославије променила. Она је била једно изненађење. Најпре су је дочекали с чуђењем, а онда је показала да је она нешто друго, показала је да за њу не постоје границе република, променила је тотално музичку сцену рекао је Месић за РТЛ.

Јуче је у Керемпуху одржана и претпремијера представе која је организована после велике помаме за најпре најављена два датума, 7. и 8. март.

Фото: Никола Обућина/В. Данилов

 

Такође, у петак 10. марта представа ће бити изведена и у Ријеци, а организатори најављују да ће управо тамо бити највеће узбуђење.

- Веома сам изненађена, срећна и врло поносна што имам част и прилику да будем на пројекту, који није директно везан за мене, али мој лик и дело се ипак провлачи кроз читаву причу - рекла је Лепа Брена о представи за Дневник Нове ТВ.

Фото: Н. Фифић

 

У глумачко-певачко-плесном комаду Лепа Брена Проџект проблематизирају се феномен Бренине популарности, трагичан распад бивше државе, али и несрећна судбина свих њених грађана. И све то испричано је кроз жену која је била симбол Југославије; чак пет ликова Лепе Брене стопило се у једну причу и поруку.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".