Милица је гостовала з емисији "Премијера-Викенд специјал". Млада звезда се присетила своје сарадње са бројиним колегама, али и везе са глумцем Петром Стругарем. 

- Ја Декија јако волим, дружимо се. Он је сјајан тип. Искрено, битно је да се мени и Дејану допада песма. Ја сам више очекивала, а Дејан је презадовољан. Нисам задовољна како је песма прошла, специфична је - каже Тодоровићева, па се присетила и сарадње са Емином Јаховић на песми ''Лимунада''.

- Емина је јако талентована, има инспирацију, ја то никад нисам имала. Јако сам самокритична. Ретко кад снимам, ретко кад избацујем. Дејан је био иницијатор, он ме је звао - поручује Милица,, а онда јавно изнела какво мишљење има о Петру Стругару, па емотивном изјавом о својој породици расплакала своју мајку и водитељку.

- Немам ништа против коња и Пере Стругара, он је супер дечко. Патим после раскида, плачем, зовем пријатеље, маму... То брзо прође. Тешко ми падају растанци и одвајања, то ме продрма. Зато се сада не одвајам од маме, јер сам млада отишла од куће. Са татом сам на видео колу. Што више времена гледам са проводим с њима, живот је кратак. Мама ми се расплакала, сад ћемо и ми да се расплачемо - изјавила је Милица, а онда се и водитељка расплакала.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".