Милан Марић осваја многа женска срца, а у центру интересовања је и након "Песме за Евровизију" коју је водио заједно са Драганом Косјерином.

Он не говори о својим везама, па тако није ни о бившој љубави Нини Виолић с којом ни 20 година разлике није била препрека.

Милан Марић и Нина Виолић, која је од њега старија две деценије, отпочели су романсу непосредно после његовог дипломирања. У то време он је имао 24, а она 43 године. Упознали су се у Београду, када је она гостовала са представом “Како смо преживеле”, а затим су везу наставили у Загребу, где је Милан често одлазио са представом “Мали ми је овај гроб”.

Фото: Тањуг/Архива Новости

 

 

- Нисам ни слутио да ће та прича толико занимати јавност, рекао је једном приликом Милан, који је познат по томе што нерадо говори о својој интими.

Нина је тренутно у Београду због овогодишњег ФЕСТ-а на којем је представљен, између осталих и филм хрватске редитељке и глумице.

Нина је у Београд дошла са Гораном Богданом који у Нинином дебитантском редитељском остварењу тумачи главну мушку улогу.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".