Покојни Амир Решић Нино својевремено је покушао да изврши самоубиство, а његова велика пријатељица Снежана Ðуришић спасла га је у последњем тренутку. Све се догодило након жестоке свађе с његовом тадашњом супругом, писали су тада медији.

– Толико је клонуо духом да је пожелео да се убије. Једне вечери попио је шаку таблета за смирење. Једином искреном особом сматрао је колегиницу Снежану Ðуришић, с којом је иначе имао и дует који је у том периоду био хит. Објаснио јој је целу породичну драму и понављао да хоће да се убије. Она је одмах на његову адресу послала хитну помоћ, која га је одвезла у болницу на испирање желуца – говорили су Нинови пријатељи, а и сам певач је то тада признао.

– Не сећам се када је то тачно било, али знам да сам попио гомилу таблета и позвао колегиницу Снежану Ðуришић да јој кажем шта сам урадио – признао је певач.

Фото: Јутјуб принтскрин/ОФФИЦИЕЛНИ КАНАЛ НИНО РЕШИЋ ЛЕГЕНДА

 

 

Она је, као и сваки добар човек и добар психолог, на време реаговала. Позвала је Хитну помоћ, чији су ме службеници превезли на Војномедицинску Академију, где су ми испрали желудац и неколико дана оставили на одељењу. Сећам се, кад сам се разбудио, осетио сам ужасан бол који ми је проузроковао катетер – говорио је Нино.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Нино је преминуо 2007. године, у Бијељини, где је и сахрањен, а иза њега су остале три ћерке и бројни хитови.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".