У бекстејџу је дошло до кошкарања са новинарима и избацивања дотичне особе која се представила као део Џипсијевог тима, а онда су кренули медијски написи о томе како се ради о певачевом дечку.

Џипси се сада огласио и прокоментарисао овај инцидент.

- У вези с насловима у медијима који се тичу мене и мог тима, желим да дам званично саопштење за јавност. Јуче током такмичења за Песму за Евровизију објављени су наслови који су се неочекивано односили на мој тим и наводно избацивање из студија, што је изазвало забринутост код наших обожаваоца и јавности уопште.

Фото: К.Ф.

 

 

У моменту када је дошло до инцидента, цео Ред Пилл тим је био са мном у Греен роом-у и пружао ми подршку. Један од мојих пратилаца започео је расправу са новинарима у ходницима зграде, након чега му је затражено да напусти просторије. рекао је Јован и наставио:

- Једина веза нашег тима са овим инцидентом била је чињеница да се пратилац идентификовао као део нашег тима, што је касније довело до погрешног тумачења целог догађаја.

Фото: Принтскрин инстаграм/dzipsii

 

 

- Овом приликом желим да се извиним новинарима које је увредио, и да нагласим да мој тим не стоји иза читавог инцидента, вец осуђујем такав облик понашања и комуникације.

- Захваљујем се новинарима и медијским кућама које су избегле сензационализам у својим извештајима и нису користили овај инцидент за личну промоцију и продају тиража. За мене и Ред Пилл тим, ово је било незаборавно путовање и искуство и захвални смо свима на неизмерној подршци и гласовима, написао је Џипси на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".