Луке Блацк или Лука Ивановић родом је из Чачка, а својом песмом подигао је публику на ноге због футуристичких маски и самог текста. 

- Покушаћу да доведем "Евровизију" у Чачак. Тамо сам одрастао, сваку улицу знам. Ако може доводим Евровизију у Дом културе у Чачку - рекао нам је он.

Фото: АТА имагес

 

- Ја мислим да има много добрих извођача, не само Џипси и ја. Супер ми је што људи подржавају Џипсија - рекао је и открио да је имао амбицију за далеко скупљи наступ али да није имао средстава за реализацију.

- Слушам шта људи желе, неке ствари не могу, све радим сам и не могу све да приуштим. Ако одем на Евровизију биће упграте 120 посто. Загрлио бих све људе који ме подржавају. Значило би ми да одем јер у Енглеској увелико градим каријеру. Луке Блацк има необичну жељу - волео би да га људи више критикују на друштвеним мрежама.

- Волео бих да имам више хејт коментара. Дешава се то да када год неко наиђе на моју музику, управо је то особа којој би се музика свидела. Нисам баш бриљантан што се тиче друштвених мрежа, па ни не видим ако постоји нека негативност, а уживо мислим да људи не би имал простора и храбрости да хејтују - рекао је он, а потом сумирао утиске. 

- Драго ми је због свега, пресрећан сам - закључује фаворит који је један део живота провео Британији.

Мало људи је очекивало да ће се Луке Блацк такмичити с обзиром на то да је био противник овог такмичења, а у знак подршке град Чачак је поставио билборде са његовим лик. 

(Србија данас)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".