Специфичан изглед Оливере Викторовић послужио је редитељима да је од младалачких дана, па све до данас бирају за посебне улоге, мале али врло упечатљиве и продорне. Тако је ћерка глумца Михајла Викторовића стекла популарност, а напослетку и могућност да развије педагошке способности, са супругом отвори позориште и лати се бројних других друштвено корисних активности.

 

Нажалост, њено име својевремено је уплитано у неке скандале, наравно не њеном жељом, јер она лично ништа није била крива осим што је била у сродству са женом која је извршила убиство, ипак медији су то искористили да се дубље позабаве животом глумице, која је до тада уживала у послу који воли и породици коју осим супруга сачињавају син Михајло и ћерка Бојана. Та врста популарности није се допала Оливери те је бирала да се повуче из јавности, због чега је публика дуго није видела на малим екранима, па ни на јавним догађајима. Но. глумица је учинила уступак и појавила се на једној од пројекција ФЕСТА са ћерком, када је изнова својим понашањем и изгледом привукла пажњу.

На изглед Оливере Викторовић неоспорно је утицало све што је задесило њену фамилију, истовремено живот у глобалу, његове добре па и оне лоше стране оставиле су трагове на њеном лицу, ипак оно што су сви приметили је да је упркос свему до изражаја дошао искључиво њен осмех и задовољство испуњене и срећне жене.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, пре неколико година ова глумачка породица доживела је и трагедију. Наиме, унука глумца Михајла Викторовића, Теодора је убила мајку Љиљану и баку Иванку Ђукић, због чега се тренутно налази на служењу затворске казне од 30 година. У тренутку злочина у стану је била и њена тада шестомесечна ћерка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".