Познате даме још нису уприличиле сусрет, али како је Алексићева претходне ноћи отркила, у контакту су.

Сека Алексић је на свом Твитер налогу изненадила све пратиоце објавом.

- Не могу сада, дописујем се са Карлеушом - написала је певачица уз емотикон пламена, а масовне рекације корисника ове друштвене мреже су уследиле.

 

 

Сека је одлучила да одговри на један од коментара који јој је засметао:

- Треба праштати, али много је ту отровних речи било са њене стране преко које се тешко прелази. Опрезно само! - написао је један од корисника Твитера, а Алексићева је одмах одговорила:

- Било је и са моје. Ја сам све заборавила и опростила. И она је - истакла је певачица.

Подсетимо, Дара тврди да је њена колегиница Сека Алексић купила прегледе на Јутјубу.

- Никад у животу ми није пало на памет да платим прегледе на Јутјубу или пратиоце на Инстаграму. Сека је платила прегледе из Бангладеша и зато јој песма није у трендингу. То што ради је смешно, глупо и покварено. Сека можда може да убеди кућну помоћницу или комшиницу да има милионске прегледе, али не може публику.

Дара се дотакла и Карлеуше која је оптужила Бубамару да јој је украла песму "Кока рока", коју је написао покојни Милан Радуловић Лаћа.

- Да разјаснимо једном заувек, песма "Кока рока" није писана за Карлеушу! Урађена је баш давно и да ју је она платила, била би њена. Јелена жели маркетинг преко мене. Очигледно је да нема нову песму, албум, није срећна с мужем... Али, нека је! Моје добро ће победити то зло!, каже Дара и објашнајва шта све замера бившој друг, рекла је Дара Бубамара.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".