Александар Срећковић Кубура и Марија Савић у браку су били више од 20 година и као круну љубави добили два сина, а први јасан доказ да у њиховом односу не цветају руже био је када је глумац усликан како у јавности размењује нежности са младом продуценткињом. У питању је била Петра Радивојевић са којом је Кубура у том тренутку радио на заједничком пројекту и са којом је наводно био чак три месеца у тајној вези.

Фото: Милена Анђела

 

 

Фитнес инструкторка је о супруговој превари сазнала из медија након што су се у јавности појавиле фотографије на којима се Кубура љуби са Петром и проводи поподне на земунском кеју, након тог скандала, сада бивши супружници, нису се оглашавали, а онда су се неколико месеци касније појавили заједно на премијери једног филма и наставили да живе заједно одлучивши да свом браку пруже још једну шансу. Ипак, након шест година поново је дошло до брачне кризе, па је пар коначно решио да стави тачку на брак и да свако од њих крене својим путем, а сада већ бивша супруга Александра Срећковића Кубуре мужу је тада вратила мило за драго.

 

 

Наиме, Марија Савић усликана је у друштву непознатог мушкарца, са којим је у једном ресторану размењивала нежности, а о својој превари пре неколико година за "Блиц" је изјавила:

- Послужила сам се триком од пре неколико година када је Кубура на сличан начин уживао у једном кафићу. Само сам преписала сценарио, иако у школи то никада нисам радила. Не видим у томе ништа страшно, тада нисам причала о проблемима које сам имала, тако да нећу ни сада о овоме - рекла је Марија својевремено.

Иначе, када је испливала прича о Кубуриној превари, Марија је дуго ћутала, а онда је одлучила да проговори:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Људи су ме критиковали што не придајем томе превише пажње. Много ми више значи да се прича о резултатима, о нечему што смо урадили. Приватно увек оде у неку другу крајност, све је то у данашње време помешано, знам ја то... Остала сам при томе да ниједну изјаву нисам дала о томе ни тада, па нека тако и остане - рекла је бивша супруга Александра Срећковића Кубуре тада, док је глумац са друге стране увек тврдио у медијима да је са њом остао у добрим односима.

- Марија и ја смо у добрим односима, сасвим нормалним и не видим зашто не бисмо били. Увек смо се заједно бавили децом, то радимо и сада кад више нисмо заједно, то је једини логичан и зрео начин да се једна таква ситуација превазиђе - причао је он једном приликом и октрио како су синови Алекса и Вања реаговали на развод.

Фото: Јутјуб принтскрин/linkTV – internet televizija

 

 

- Развод родитеља није нарочито ретка појава, такве ствари се дешавају и то се пролази, сматрам да није толико страшно, преживеће. Али не бих много да говорим о томе - истакао је  за наш магазин.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".