Specifičan izgled Olivere Viktorović poslužio je rediteljima da je od mladalačkih dana, pa sve do danas biraju za posebne uloge, male ali vrlo upečatljive i prodorne. Tako je ćerka glumca Mihajla Viktorovića stekla popularnost, a naposletku i mogućnost da razvije pedagoške sposobnosti, sa suprugom otvori pozorište i lati se brojnih drugih društveno korisnih aktivnosti.

 

Nažalost, njeno ime svojevremeno je uplitano u neke skandale, naravno ne njenom željom, jer ona lično ništa nije bila kriva osim što je bila u srodstvu sa ženom koja je izvršila ubistvo, ipak mediji su to iskoristili da se dublje pozabave životom glumice, koja je do tada uživala u poslu koji voli i porodici koju osim supruga sačinjavaju sin Mihajlo i ćerka Bojana. Ta vrsta popularnosti nije se dopala Oliveri te je birala da se povuče iz javnosti, zbog čega je publika dugo nije videla na malim ekranima, pa ni na javnim događajima. No. glumica je učinila ustupak i pojavila se na jednoj od projekcija FESTA sa ćerkom, kada je iznova svojim ponašanjem i izgledom privukla pažnju.

Na izgled Olivere Viktorović neosporno je uticalo sve što je zadesilo njenu familiju, istovremeno život u globalu, njegove dobre pa i one loše strane ostavile su tragove na njenom licu, ipak ono što su svi primetili je da je uprkos svemu do izražaja došao isključivo njen osmeh i zadovoljstvo ispunjene i srećne žene.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, pre nekoliko godina ova glumačka porodica doživela je i tragediju. Naime, unuka glumca Mihajla Viktorovića, Teodora je ubila majku LJiljanu i baku Ivanku Đukić, zbog čega se trenutno nalazi na služenju zatvorske kazne od 30 godina. U trenutku zločina u stanu je bila i njena tada šestomesečna ćerka.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".