Водитељка Јована Јеремић данас осуђује жене које пристају да буду друге у односу, а како сама каже, извукла је лекцију живота када је у младости и сама била изманипулисана да буде љубавница.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

Наиме, водитељка је проговорила о периоду живота кад је била с ожењеним мушкарцем, па нагласила да то не би поновила никада више.

- Само једном ми се то десило и то кад сам била врло млада. Није ме коштало колико ме је болело. У ту причу сам увучена лажима и кад сам схватила, одмах сам изашла из те приче. Тад сам схватила да мушкарац мора бити разведен или у фази развода пре било чега што жена жели с њим - испричала је Јована , па открила да тренутно има више удварача.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Многи богати мушкарци из иностранства се отимају око мене, то је истина. У питању су светски људи. Тренутно сам у фази бирања. Управо сам се вратила с ручка на који сам отишла у четири сата, а вратила се кући у 23. Искрено, има више кандидата, упознајем их, али овај пут бирам мушкарца за цео живот. Досад су то били мушкарци који су били прави избор за тај моменат, који су ме формирали, и зато данас знам шта хоћу, а ја хоћу светског човека.

Фото: АТА имагес

 

 

Водитељка је уверена да ће наћи човека који ће моћи да јој парира.

- Не да сам сигурна, него сам убеђена да ћу наћи неког ко ће бити далеко јачи од мене у сваком смислу. Само такав иде уз Јовану. Ако га нађем, удаћу се, ако не, нећу, ја сам иначе испунила форму - поручила је Јована за Сцандал, те признала да би без проблема ушла у ријалити као такмичар.