Милица Тодоровић се на естради појавила када је имала тек 13 година. За то време догодиле су јој се бројне и лепе и непријатне ситуације, али певачица слови за веома спонтану и природну особу која радо говори и о ситуацијама које би други прећутали.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имала сам млечне зубе, а један ми је остао у хлебу док сам јела. Морала сам тај дан да певам, јер сам имала заказану свирку, али сам се трудила да сакријем. У једном моменту насмејала се и видело се да немам тројку. Ја сам тај зуб лепила сама, док ми зубар није направио прави зуб. Изашла сам у град и потпуно заборавила да алкохол разређује тај лепак за зуб. Док сам играла, на подијум ми је испао зуб и настао је општи хаос - испричала је у емисији "Први ред“ на телевизији К1 Милица која је недавно признала да је спремна да постане мајка.

- Ја певам од 13. године, а то је баш доста. Може слободно једна беба сад. Волела бих да се остварим као мајка и мислим да би то требало да буде неки наредни корак, дугорочно гледано. Осећам да ми се све чешће и интензивније јавља мајчински инстикт - искрена је била Милица у разговору за магазин "Глориа".

Фото: АТА имагес

 

 

Милица је у неколико наврата говорила да сматра да је у реду да одређене приватне детаље дели са јавношћу, будући да се публици одувек представљала баш онаквом каква је и ван сцене.

- Мене некако људи воле овакву каква сам, и ја сам таква ван камера и не видим зашто бих било шта мењала. Таква сам, каква сам. Не желим да се правим или претварам да сам неко други ако то заиста нисам. Драго ми је што ме је народ прихватио овакву са свим врлинама и манама. Милица Тодоровић пре ‘Звезда Гранда‘ је иста Милица Тодоровић сада, само мало старија. Радим оно што волим, трудим се да својој публици која ме воли, цени и поштује дам свој максимум. Шта могу више да тражим - рекла је певачица својевремено за "Аваз".