Позната певачица се јавно захвалила колегама који су јој убрзо након поменуте оптужбе упутили речи подршке:. Цео предмет у вези мита је поверен адвокатима који се баве прикупљањем доказа и тражењем сведока:

- Била сам шокирана овим што се догодило да бих врло брзо схватила у ком грму лежи зец. Да су ти људи и ја, јер је он би мој кандидат, жртве потпуно нечег трећег, неких људи који имају лоше намере, али нећу рећи.  Свако ко нема релевантан доказ сносиће одговорност, као и ови људи, јер адвокат прикупља документе и сведоке. Ја ово нећу пустити јер сам неко ко никоме ништа није тражио.

Фото: Игор Маринковић

 

Међу првима, Аца Лукас је стао на њену страну: 

- Захваљујем се свим колегама које су ми дале подршку. Значила ми је, иако знам да нисам ништа ружно урадила. Прву подршку сам добила од тог Аце Лукаса, који ми је послао поруку да ме воли и поштује. Хвала Ацо, хвала Мири Шкорић, Биљи Јефтић, мојима из жирија. Када је човек у шоку и догоде му се овако ниске ствари, значи лепа реч и подршка. Толико имам о овоме да кажем, више нигде нећу говорити јер је случај предат правној служби, па како они кажу- рекла је Снежана за Курир.

Фото: Петар Милошевић

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".