Глумац је тада кренуо ка свом аутомобили, а у том тренутку експлодирала је бомба која је била постављена испод сувозачевог седишта.

- Тог дана је требало да из Новог Сада одем у Београд на пробу једне представе. Са супругом Јасном Ђуричић договорио сам се да и она крене са мном и да је успут оставим у Руми, код њене мајке. Међутим, због обавеза није кренула са мном, тако да сам само ја ушао у аутомобил. Кад сам га упалио и кренуо у рикверц, чуо сам експлозију! Нисам знао шта ме је снашло... Сећам се да су ми се гелери забили у тело и да је убрзо дошла Хитна помоћ и превезла ме у болницу - прича Борис и додаје да ни у најлуђим сновима није могао да претпостави да му неко жели смрт:

Фото: Дарко Дозет

 

- После месец дана од инцидента сазнао сам да је неки човек узео мито како бих ја примио једног момка на глуму на Академији уметности у Новом Саду! Иронија је што те године нисам ја примао класу на факултету, него моја супруга. Обрлатили су тог човека, узели су му неколико хиљада евра и обећали му да ће његов познаник проћи пријемни. Због туђе глупости и грешке могао сам да останем без главе!

Полиција је 23. августа 2010. ухапсила Новосађанина И. М., који је оптужен за постављање бомбе и покушај убиства глумца Бориса Исаковића. Он је годину дана касније пред Вишим судом у Новом Саду осуђен на казну затвора од шест година.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".