Да је Жељко Јоксимовић преварио своју дугогодишњу емотивну партнерку манекенку и водитељку Адриану Чортан са њеном колегиницом Јованом тада Јанковић писали су 2008. године сви таблоиди. 

Фото: АТА имагес

 

 

Док је музичар одлучио да о томе за јавност ћути и са својом новом изабраницом настави живот даље, убрзо се њоме и оженио и добио сина, Адриана је пак одабрала да о детаљима раскида поразговара са новинарима Света.

На питање да ли је истина да је Жељко њу оставио, тачније да је он био иницијатор раскида, водитељка је казала:

 

 

- Прича се и да сам демолирала стан, да сам у депресији.. На то, као и на мишљења људи који нису из мог блиског окружења, не могу и не желим да утичем. Баш као и за састанак, и за растанак је потребно двоје. Не знам шта бих више рекла на ту тему, осим да је све то сад део моје прошлости. Жељко је био мој дугогодишњи партнер и у животу му желим сву срећу и наравно нове успехе - рекла је Адриана па признала је ли икада помислила да Жељка и Јовану ипак везује нешто више од пријателиства и да ли је по Јованином повратку из Париза када је раскинула веридбу са Александром Зеремским посумњала да је дошло до прељубе.

- Не мешам се у туђе животе, нити о њима размишијам. С друге стране, иако је то врло тешко, трудим се да свој приватни живот сачувам само за себе. Превара може да се тумачи на различите начине. Незахвално је судити и предвидети реакцију преварене особе... Чак и сама реч "превара* звучи врло непријатно, те је потпуно природно да људи и од саме помисли на њу већ зазиру.

 

 

 

У наставку интервјуа манекенка је открила има ли истине у томе да је након натписа у медијима “Жељко преварио Адриану Чортан” пала у депресију те је излечење пронашла на Кипру.

- Једина истина је да сам на Кипар отишла у посету кумовима, да се одморим и припремим за нове обавезе које доноси радна јесен у Београду. Море и сунце Кипра, као и свакодневно дружење са мојим драгим кумовима, веома су ми пријали. Преселила сам се и живим сада сама- овом реченицом закључила је интервју за Свет 2008. године Адриана, а упркос њеној искрености још ствари је остало недоречено и недовољно појашњено, најпре то ко је кога оставио и који је био прави разлог.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&