Фолк певачица Бранка Соврлић тврди да је прва на естради која је задигла сукњу у споту, по узору на холивудску диву Мерилин Монро и њену култну сцену из филма "Седам година верности", у којој јој лепрша хаљина услед ветра насталог од воза у метроу.

Фото: Репринт Сабор

 

 

Наиме, фолкерка открива како ју је давне 1993. њен супруг Садик Пашић лично наговорио да покаже ноге као лепотица из Холивуда која је била један од највећих секс-симбола 20. века.

- У споту за мегахит "А тебе нема" мој муж је инсистирао да будем као Мерилинка. Сукњица је летела. Мој супруг је хтео да се све види. Тај спот је био револуција. Пре тога су певачице у спотовима шетале по парку и имале два, три кадра, а ја сам имала, веровали или не, 28 - одала је Бранка велику тајну из прошлости, те нагласила да је њен животни партнер учествовао у екранизацији песме, по којој је она деведесетих година била препознатљива, тако што јој је изрежирао цео спот.

Соврлићка се даље осврће на данашње стање на естради, па истиче да је љута на колегинице које, како каже, не поштују публику и на сцену излазе онако како су пре тога шетале на улици.

Фото: Репринт Сабор

 

 

- Неке певачице су увеле ужасан тренд да изађу на сцену у крпицама које су носиле по кући или по граду. Посебно ми је ружно кад видим да певају одевене у капуте. Има колегиница које, како су се шетале по улици, тако изађу на сцену. Ја им то не бих дозволила - рекла је Бранка недавно у једној емисији, те нагласила да је она увек имала више комбинација за једно појављивање и веома водила рачуна да се на истом месту не појави у нечему у чему је већ била.

- Некада смо на РТС доносили по две комбинације, па нам костимограф каже шта је боље и примерено, а не да изађеш у капуту на сцени. Имају неке певачице које су излазиле на сцену у капуту. То не иде тако! Ја сам имала сваки дан неки наступ. Морала сам да записујем где сам шта обукла да не бих понављала гардеробу - закључила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Версаће носим још од посела!

Певачица која је и данас лепо стилизована каже да је пре многих носила скупе крпице, када поједини још нису ни чули за познате светске брендове.

- Још давне 1995, на чувеном поселу, носила сам комплет версаће. Толико се зарађивало да сам могла себи то да приуштим. Имали смо код нас толико посла да нисмо морали да идемо у иностранство да радимо - присећа се Соврлићка, па се враћа на причу како је за маркирану гардеробу знала пре многих:

- "Версаће" је имао ствари за сцену. Ми смо се некада сценски боље облачили него ови данас. После је дошло неко време када су се певачи облачили апа-драпа за сцену!

Фото: Н. Скендерија

 

 

 

Скида се у бикини и у седмој деценији

Прошлог лета фолкерка је распаметила кориснике друштвених мрежа када је показала како је секси и у седмој деценији. Она се похвалила колико је уживала на Мајорки, где је била на одмору, а њене фотографије у бикинију многи су у коментарима похвалили.

(Република)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".