- Идем на факултет, сада ће испитни рок, морам то да завршавам, немам још пуно испита. Ја нисам класични већ онај вечити студент. Не знам колико ми је остало, неких десетак испита, то мама зна, она води евиденцију - признала је Александра која не одустаје од циља да ове године дипломира.

- Морам да завршим то и да се запослим. Волела бих да радим у некој музичкој школи, професорица Џиџа - нашалила се певачица.

Познато је да је Џиџа повукла на тату, те нема проблем да увек каже своје мишљење, штосу људи посебно заволели код ње.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Генерално волим да кажем своје мишљење јер мислим да сви имамо права на то. Не умем да увијам ништа у украсни папир, кажем како јесте па куд пукло да пукло. Што се тиче тога да ли се ја појављујем или не, мислим да сутра и када бих се повукла да би ме људи звали за коментар, мени је то све занимљиво - рекла је Џиџа а потом признала да се Босанац често љути због њених изјава.

- Тата се изнервира некада! Мама ме брани, она каже да треба да говорим шта мислим, мада тата и ја имамо тај хумор који људи капирају. Волимо да се шалимо на специфичан начин, па и већина мојих изјава је прожета хумором, то сам од њега дефинитивно наследила. И масу пута када гледам емисије када он гостује, зеза се и ја то капирам - објаснила је Босанчева ћерка за Гранд.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".