Он је у емисији „Звезде Гранда Специјал“ рекао шта мисли о оваквим неоснованим оптужбама.

- Оно што бих рекао сада можда не би било умесно али изгледа да ће он тешко направити кућу и купити добар ауто, с обзиром да се бави нечим што је практично недоказиво. А друго, не знам откад су они схватили да су Звезде Гранда добротворна емисија, односно фондација која помаже момке и девојке који не би ништа да раде али би мало да певају. Било како, само да певају и да се појављују, и да иду ујутру на кафу после суботње вечери и ови им вичу: „Јеси развалио, гледали смо те“. Изгледа да му неће више бити тако слатко јер је то по мени једна обична глупост – рекао је Босанац.

Фото: В. Данилов

 

 

Ипак та реакција појединца који јепокушао да дискредитује читаво такмичење и да утиче на кредибилитет и част и чланова жирија и Гранд продукције. Водитељка Весна Милановић објаснила је да кандидати који долазе из унутрашњости имају плаћен смештај у Београду током снимања, као и снимања и вежбе у студијима током припрема за наступе, као и касније када добију своје менаџере, а Боске је дао своје мишљење.

- Мислим да сте их сувише размазили по том питању. Ја сам и у емисијама говорио да је ово наше занимање јако скупо занимање и да тражи доста средстава и улагања. А то носи све што носи каријера: од непријатности на наступима до неплаћања од стране појединих менаџера или оних са којима се погоди посао, па све до тога да их неко склони са телевизије и из јавности. Мислим да се према кандидатима треба опходити не као деци из музичке школе која су под покровитељством државе. Јер ово је приватна фирма и ми радимо један врло озбиљан посао. Мислим да се и концепт читаве емисије мало ишчашио због те љубазности коју показујете према кандидатима – испричао је Босанац.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda/АТА имагес

 

 

Он је и образложио зашто тако мисли:

- Прво сам био најбољи, а после…Врло је ружна реченица: „Сад изабери кога хоћеш“. Мене бога ми нису бирали. Ко да смо на штајги па нешто бирају „мене хоћеш, њега нећеш“. Зато нисам узимао кандидате па сам их добијао – додао је Босанац.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".