Снежана Ђуришић најавила је тужбу против учесника такмичења "Звезде Гранда" Душана Вукадиновића пошто је он изјавио да је певачица од његове мајке тражила паре како би прошао у следећи круг такмичења.

- Не плашим се никога, па ни те тужбе, плашим се само бога, али мислим да ме неће тужити јер ће изгубити. Доказе имамо и ја и моја мајка - почиње Душан.

- Нека тужи. Ћераћемо се. Требам ли ја да ћутим ако ме неко рекетира? Мајка ми је рекла шта се десило када смо дошли у Црну Гору да сам сазнао тамо направио бих хаос. Ово је сукоб Снежане и мене, ја њу треба да тужим.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

 

 

Вукадиновић додаје да га из Гранда нико није звао, признаје ко га је и зашто га највише разочарао и открива свој мотив изласка у јавност са овом причом.

- Нико ме није звао из продукције јер знају да сам у праву. Снежана и Саша су ме јако разочарали. Поповића сам гледао као оца, а сигурно је био у дилу са Снежаном и знао је шта ми се спрема. Моја мајка и ја смо видели шта се тамо дешава, можда се после овога неко неће пријавити, мада и да се пријави мени је свеједно. Од певања нећу да дигнем руке, ја сам поптуно чист и нећу одустати јер одлично певам - изјавио је певач.

Иначе, поводом целог скандала огласио се и бивши директор "Гранд" продукције Саша Поповић који каже да је Душан целу причу измислио.

- Мрља неће остати у Звездама Гранда, јер то апсолутно није истина. Да није смешно било би тужно. Снежана Ђуришић је пуних 10 година у жирију "Звезда Гранда". Да је неко зато што је испао оптужи да је тражила паре за то да дечко прође је таква бесмислица. Снежана ме је одмах после првог текста позвала, она је тренутно у Италији и долази у суботу. Питала ме је да ли је могуће да постоје такви људи који измишљају такве ствари. Ово је први пут за 20 година да је неко рекао да је неки члан жирија тражио паре да би прошао даље - почео је Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тај дечко је био на аудицији у Подгорици и ја сам га пустио у само такмичење јер сам сматрао да је океј. Иако сам баш сад погледао тај снимак са аудиције из Подгорице где је он стално док је певао запињао са грлом. Питао сам га тада шта ти је Душане са гласом. Он ми је рекао да је нешто био болестан пре три дана и ја сам му рекао да је добар и да иде у такмичење. Дошао је први круг и добио је пет гласова, изабрао је Цецу. Цеца је одустала од њега и рекла да је дала подршку али да ће га неко други боље спремити. Изабрао је Снежану која је са задовољством прихватила Душана - истакао је.

(Ало)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".