- Дебилчићима и дегенерицима никад краја- почео је Борис и нагласио да је морао да се огласи, будући да је и сам био учесник и финалиста популарног такмичења.

- Ово да неко у ‘Звездама Гранда’ од жирија, директора или било ко из те музичке куће прима мито, тражи од кандидата новац да би прошао у следећи круг или било шта везано на ту тему је сто посто лаж. Читам разне наслове на порталима и не верујем шта читам, да се толика прашина дигла око тога - истакао је Петровић, па прокоментарисао потез Душана Вукадиновића.

- Дечко се изрекламирао максимално, више се ни један кандидат не спомиње колико тај неки небитан у мору нас певача – рекао је, па се дотакао менторства Снежане Ђуришић.

- Сваки ментор има одређене наступе које не може да избегне, с тим у вези се коригују дани менторства, односно пробе. Дан када ће кандидат у заказаном термину доћи у студио код свог ментора значи да ће тог дана увежбавати песме за следећи наступ, кореографију, стајлинг и све то – истакао је.

- Што значи да је једна обична бараба која је умислила да је звезда, а испао је још у ходнику, а да ни не зна. Чим се појавио у једној емисији направио је Фејсбук страницу са именом и презименом и додао оффициал (прим.аут званично), а на личном профилу му већ великим словима пише Звезде Гранда, ма на скоро на свим друштвеним мрежама. Е, таква бараба лажима покушава да се домогне славе. Па знате ли колико кошта 2 сата утрошеног времена Снежане Ђуришић? Она за сат времена на весељима узме више него што ће овај лик видети за целу годину певања. Кад кажем узме бакшиш, она не узме него даје музичарима, а она ради за фиксну цену, бар колико сам ја упућен - изјавио је и на крају љутито закључио:

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

- Као један од финалиста два велика музичка такмичења, дајем себи за право да овог момка назовем барабом.

Подсетимо, поводом ове афере огласио се и Саша Поповић, креативни директор „Гранда“ који је рекао да је ово само безуспешан покушај да се наруши углед и кредибилитет такмичења.

- Не може ово да баци мрљу на нашу продукцију, морам да кажем да су ово заиста лажи. Прво је мајка рекла да му је Снежана тражила паре, а онда је он рекао да му је тражила паре. То не може да буде истина нигде, нема теорије. Он је послао Снежани поруку након што је испао где је рекао да је он Геније са великим Г за Марију и Милија, онда је умешао све у ту причу и Бекуту и Босанца. Пазите, он може да каже да је геније за њих. Стоји то да је талентован певач, био је на аудицији у Подгодици и ја сам га пустио. У првом кругу је добио пет гласова и одабрао је Цецу, она га је одбила и Снежана је прихватила сарадњу са задовољством – рекао је Поповић и додао да сви чланови жирија који су до сада седели у музичком такмичењу поштени људи који имају своје име и презиме у овом послу.

- Снежана је једна ситуирана жена која има све у животу, да ли неко може да помисли да би она могла нешто овако да уради. Жена је у шоку, чуо сам се са њом тренутно је у Италији -истакао је Саша.