- Debilčićima i degenericima nikad kraja- počeo je Boris i naglasio da je morao da se oglasi, budući da je i sam bio učesnik i finalista popularnog takmičenja.

- Ovo da neko u ‘Zvezdama Granda’ od žirija, direktora ili bilo ko iz te muzičke kuće prima mito, traži od kandidata novac da bi prošao u sledeći krug ili bilo šta vezano na tu temu je sto posto laž. Čitam razne naslove na portalima i ne verujem šta čitam, da se tolika prašina digla oko toga - istakao je Petrović, pa prokomentarisao potez Dušana Vukadinovića.

- Dečko se izreklamirao maksimalno, više se ni jedan kandidat ne spominje koliko taj neki nebitan u moru nas pevača – rekao je, pa se dotakao mentorstva Snežane Đurišić.

- Svaki mentor ima određene nastupe koje ne može da izbegne, s tim u vezi se koriguju dani mentorstva, odnosno probe. Dan kada će kandidat u zakazanom terminu doći u studio kod svog mentora znači da će tog dana uvežbavati pesme za sledeći nastup, koreografiju, stajling i sve to – istakao je.

- Što znači da je jedna obična baraba koja je umislila da je zvezda, a ispao je još u hodniku, a da ni ne zna. Čim se pojavio u jednoj emisiji napravio je Fejsbuk stranicu sa imenom i prezimenom i dodao official (prim.aut zvanično), a na ličnom profilu mu već velikim slovima piše Zvezde Granda, ma na skoro na svim društvenim mrežama. E, takva baraba lažima pokušava da se domogne slave. Pa znate li koliko košta 2 sata utrošenog vremena Snežane Đurišić? Ona za sat vremena na veseljima uzme više nego što će ovaj lik videti za celu godinu pevanja. Kad kažem uzme bakšiš, ona ne uzme nego daje muzičarima, a ona radi za fiksnu cenu, bar koliko sam ja upućen - izjavio je i na kraju ljutito zaključio:

Foto: TV Pink printskrin/Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

 

- Kao jedan od finalista dva velika muzička takmičenja, dajem sebi za pravo da ovog momka nazovem barabom.

Podsetimo, povodom ove afere oglasio se i Saša Popović, kreativni direktor „Granda“ koji je rekao da je ovo samo bezuspešan pokušaj da se naruši ugled i kredibilitet takmičenja.

- Ne može ovo da baci mrlju na našu produkciju, moram da kažem da su ovo zaista laži. Prvo je majka rekla da mu je Snežana tražila pare, a onda je on rekao da mu je tražila pare. To ne može da bude istina nigde, nema teorije. On je poslao Snežani poruku nakon što je ispao gde je rekao da je on Genije sa velikim G za Mariju i Milija, onda je umešao sve u tu priču i Bekutu i Bosanca. Pazite, on može da kaže da je genije za njih. Stoji to da je talentovan pevač, bio je na audiciji u Podgodici i ja sam ga pustio. U prvom krugu je dobio pet glasova i odabrao je Cecu, ona ga je odbila i Snežana je prihvatila saradnju sa zadovoljstvom – rekao je Popović i dodao da svi članovi žirija koji su do sada sedeli u muzičkom takmičenju pošteni ljudi koji imaju svoje ime i prezime u ovom poslu.

- Snežana je jedna situirana žena koja ima sve u životu, da li neko može da pomisli da bi ona mogla nešto ovako da uradi. Žena je u šoku, čuo sam se sa njom trenutno je u Italiji -istakao je Saša.