Ана Николић и Јелена Карлеуша не престају да ратују. Некадашње пријатељице настављају са препуцавањем на друштвеним мрежама.

Иако је након жестоке полемике деловало да су се страсти између њих две мало смириле, изгледа да се овај естрадни рат неће убрзо завршити.

Николићева је ударила на Јелену и препоручила јој "да посети психијатра":

- Госпођа "вагинини монолози" нека за почетак посети неког доброг психијатра. Видели смо све шта и чиме она располаже. Ово је тежак психијатријски случај - написала је на свом Инстаграм сторију Ана, па закључила:

- П.С: Извини што имамо исте адвокате. Ето толико о твојој упућености... Ајде, СЈАШИ ВИШЕ! - закључила је изнервирана Николићева.

Фото: АТА имагес

 

 

Ове речи очигледно су дотакле Јелену, која је у Инстаграм оглашавању навела да се плаши најгорег по Николићеву, као и да неће доживети концерт.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

 

- Нажалост, ових дана смо сви сведоци тужног понашања некада дивне особе и некадашње звезде Ане Николић. Њено окружење, пријатељи и новинари којима даје интервјуе су углавном у паклу наркотика и утичу на Анину крњу личност на најгори могући начин. То је пут без повратка. Не пишем ово због свакодневних јавних увреда на мој рачун са њене стране, на то сам навикла. Из сажаљења и не реагујем. Пишем ово јер се људски и искрено, плашим најгорег по њу. Ако овако настави, она можда неће доживети концерт који најављује.... Људи, зар не постоји нико ко може помоћи овој несрећној жени - написала је ЈК на Инстаграму.

Фото: АТА имагес

 

 

Ана Николић се потом огласила на Инстаграму и поручила следеће:

- Моја драга Јелена јер не могу да кажем колегиница (јер не зна да пева) тобоже се секира за мене. Певам тренутно у студију нову песму, која говори о љубави, а дотична за ту реч не зна значење и не бих да себи и публици сутра кварим утисак, јер пажљиво морам да отпевам неколико хармонија. Може да ми буде гост на концерту у Београдској Арени 7.10.2023. али као играчица у плесној групи - поручила је Николићева путем Инстаграма.

БОНУС ВИДЕО: