На црвеном тепиху поред главних јунака, Милоша Биковића и Миодрага Радоњића, појавили су се и два глумачка великана, Предраг Мики Манојловић и Богдан Диклић.

Микија Мнојловића не виђамо често у јавости, али овога пута на конференцији одржаној након саме премије, чувени Цар се кратко осврнуо на снимање и открио какво је искуство радити са младим глумцима

- Ово је мени посебно искуство и врло држим до њега, зато што је ново. Када је нешто ново онда је заиста посебно, овај пут ми је био непознат потпуно, и уживао сам у сваком делу њега. Врло сам срећан и задовољан што сам радио са таквом генерацијом редитеља, писаца и глумаца, рекао је Мики.

Фото: Новости

 

 

 Богдан Диклић који у поменутом остварењу тумачи лик отаца главног јунака Мараша говорио је о својим утисцима са снимања, и тим поводом открио да жали због једне ствари.

- "Јужни ветар" је један од послова у којима сам заиста искрено уживао. Увек се жалим на нешто, а овде немам ниједан разлог за то. Знам да ће звучати као клише или да причам онако из куртоазије, али волео бих да ми се нешто слично понови. Несрећан сам што с Микијем Манојловићем нисам имао барем једну сцену. Ваљда ће их бити у наставку, са осмехом је рекао Диклић, који је делио кадар са Александром Берчеком.

Фото: Новости

 

 

Публику чека шест наредних узбудљивих викенда на РТС и 12 епизода.

Фото: Новости

 

 

Детаље са конференције можете погледати у видеу испод:
 

ГАЛЕРИЈА: Премијера серије "Јужни ветар: На граници"

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".