У свом наставку, “Јужни ветар - На граници", креатора серије Милоша Аврамовића и сценаристе Петра Михајловића, бави се борбом светских сила - Русије, Америке и Европе, криминалним везама и корупцијом, сукобљеним интересима у чијем је центру Србија и наши јунаци.

Снимано на локацијама у Србији, Хрватској и Русији, као и на границама Италије и Финске, пратимо вођу српског подземлја, нарко-боса Петра Мараша, чији послови све више угрожавају његову егзистенцију.

Фото: АТА имагес

 

 

Међународну глумачку поделу чине холивудске и руске звезде Вилијам Болдвин и Ерик Робертс, као и Оксана Акиншина и Алексеј Гусков, уз већ добро познатог Италијана Пасквала Еспозита; док домаће глумачке звезде предводе Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Мики Манојловић, Јована Стојиљковић, Александар Берчек, Богдан Диклић, Милица Гојковић, Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић и Стефан Капичић.

За целокупну продукцију овако захтевног пројекта посебно су заслужни продуценти серије Татјана Жежељ Гојковић, Милош Аврамовић, Милош Биковић и Миодраг Радоњић.

Тизер за нову сагу о Марашу и Баћи можете погледати у наставку текста:

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".