Чувени глумац Ирфан Менсур не крије да је прихватао улоге како би зарадио јер је био на рубу егзистенције.

За потребе једне сцене у филму "Небеска удица" морао је 19 пута да ошамари Николу Ђуричка који му је у том остварењу глумио сина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Srpska Kinematografija

 

 

- Покојни Љубиша Самарџић, који је режирао тај филм захтевао је нешто. Нисам знао тачно шта. У једној сцени је требало Николи да опалим шамар. После првог ударца љубиша је рекао да није добро и да морамо да поновимо. И Љубиша каже није добро, мора поново. Ту сцену смо поновили 18-19 пута и ја сам стварно Ђуричку ударио 18-19 правих шамара - казао је био Ирфан Менсур.

Фото: АТА имагес

 

 

- Последњи пут када сам га ошамарио Љубиша је рекао: "Е сада је добро", а урадио сам исто што и претходних 18 пута. Онда сам свхатио да је све то био мали шоу за једну врло важну особа која је стајала иза камере поред њега. О којој особи се ради, не могу да вам откријем - додао је тад глумац.

Ирфан је проговорио и о улози Јапанаца из филма "Тесна кожа", која му је обележила каријеру.

Фото:Алекса Станковић/ Јутјуб принтскрин/Micha micic/

 

 

- Нормално да бих је опет прихватио јер тада нисам имао леба да једем. Наравно, не само због тога, него и због драгих људи са којима сам у том филму играо - истакао је он тад за "Информер", па навео:

- Побегао сам после првог дела тог серијала јер сам схватио да желим другу врсту каријере и да се посветим позоришту и другој врсти филмова.