Сукоб између Милице Павловић и Ане Николић, по свему судећи није завршен, а питање је и да ли ће бити у скоријем периоду.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Након што је Ана Николић позвала Милицу Павловић на свој концерт који је најавила за 7. октобар ове године у "Арени", млада певачица која је имала спектал у Нишу, присутним новинарима је тада, на питање да ли ће прихватити Анин позив, одговорила одрично, на шта Николићева није остала имуна те се огласила на мрежама и јавно пецнула младу певачицу.

Тим поводом Милица је сада први пут проговорила о свему:

- Не знам ко ми завиди, али навешћу Ану Николић, која поново прича ружно о мени - почела је Милица, па наставила:

Фото: АТА имагес

 

 

- У моменту када ме твоје колеге питају да ли бих отишла на концерт, прво сам жена, знам шта је бавити се овим послом. Ја одговорим лепо, ако ме буде позвала да дођем, отићићу као гост на концерт, лепо је видети, то бих сматрала адекватним извињењем, за оно што ми је приредила, сигурно нећу изаћи на сцену да певам са њом ,,Проверено". Онда доживите да опет крене да причају о мени нешто ружно. Увидела сам да човек сам себи може бити највећи непријатељ, ја се заиста трудим да будем себи највећи пријатељ, то сам научила из ове ситуације - рекла је Милица у емисији Амиџи шоу.