Малолетни Љ. Б. (17) који је осумњичен да је у околини Бечеја, у селу Милешево, ударцима чекићем, убио своју рођаку С. М. (65), а потом њеним аутомобилом побегао, и раније је вршио разна кривична дела, а наводно је имао проблема и са недозвољеним супстанцама. Убиство С. М. пријавио је Ј. Б, отац малолетног Љ. Б.

Полиција још истражује све околности које су претходиле стравичном злочину у селу Милешево, код Бечеја, када је малолетни Љ. Б. пресудио својој тетки С. М. ударцима чекићем. Међутим, према ономе што је до сада познато, кобног дана Љ. Б. је отишао у њену кућу, а жена га је пустила унутра. Они који су познавали породицу верују да је Љ. Б. знао да је раније тог дана С. М. требало да добије новац од посла који је радила, те сумњају да је то мотив овог злочина.

Фото: Друштвене мреже

 

Након што је наводно пресудио несрећној жени, Љ. Б. јој је украо аутомобил "опел" и побегао. Осим тога, из њене куће је однео и два мобилна телефона. Управо тај поступак полицију је довео до њега, пошто су га лоцирале базне станице и он је данас ухапшен. У међувремену се огласила и полиција.

"Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду, у сарадњи са Полицијском управом у Суботици, ухапсили су седамнаестогодишњака из околине Бечеја, због сумње да је учинио кривично дело убиство. Сумња се да је малолетник, синоћ, у Милешеву, ударцима и убодима усмртио шездесетчетворогодишњу мештанку у њеној кући", саопштено је данас.

(Мондо)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".